Niveau
VOOR VLOEIBARE EN VASTE STOFFEN
De voedings- en genotsmiddelenindustrie wordt beschouwd als de grootste industrie van Nederland. Bij de productie van brood, kaas, melk, rijst, chocolade, koffie, suiker, pasta, dranken, groenten, vlees, vleeswaren, etc. wordt veel gebruik gemaakt van procesinstrumentatie.
Het meten van temperatuur, druk en niveau is kritisch voor veel processen. Speciale eisen worden gesteld aan de hygiëne en de wijze van het reinigingsproces. Lans Nivotherm levert bijvoorbeeld instrumenten die voldoen aan de hygiënische normen en veiligheid zoals de FDA (Food and Drug Administration), EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group), 3-A Sanitary Standards Inc. Manometers met sanitaire scheidingsmembranen, temperatuur en niveausensoren met sanitaire aansluitingen en thermometers die worden gebruikt om te voldoen aan de HACCP eisen. Maar ook meetinstrumenten die steriliseerbaar zijn of gereinigd kunnen worden volgens het CIP (Cleaning In Place) concept.
VOOR VLOEIBARE EN VASTE STOFFEN
Veel vakgebieden maken gebruik van de term drukmeting. Men hoort het vaak in verband met het meten van bloeddruk maar op deze pagina focussen wij op de toepassing zoals deze geschiedt binnen de drukmeettechniek. Wij zijn namelijk niet voor niets expert op het gebied van procesinstrumentatie. Op Lans Nivotherm uit Hendrik-Ido-Ambacht rekent u daarom als u in dit vakgebied een drukmeting uit wilt voeren.
Analoog en elektronisch
Sensoren voor ammoniak, vochtigheid, CO2 en licht
Voor vloeibare en vaste stoffen
Paneelmeters en visualisatiesystemen
Diverse producten